Preskoči do glavnog sadržaja

Istraži svoju snagu, otkrij nove vidike, prigrli promjenu - živi odvažno!

Za koga je ovaj program?

Ako si u periodu života gdje si došla do točke kad stvarno želiš reći DOSTA JE svim životnim problemima i spremna si napraviti životnu prekretnicu. Ako osjećaš da te “stajanje na mjestu” guši i iscrpljuje i treba ti KONKRETNO RJEŠENJE na koje se možeš osloniti dok prolaziš kroz transformaciju. Ako ti je dosta življenja života u kolotečini, u jednoj te istoj svakodnevici i želiš u životu napraviti nešto više. Ako tražiš odgovore na pitanja koji je smisao života i koja je tvoja životna svrha.

 

Što je temelj programa?

Program “Postani snažna i odvažna” temelji se na pronalasku tvoje snage i odvažnosti kako bi se mogla lakše nositi sa životnim izazovima. Ovaj program služi da ti pomogne osvijestiti i izraziti pravu (cjelovitu) sebe. Pomaže ti da se spojiš s istinskom snagom u sebi, otpustiš sve ono što ti nisi i stvoriš život prema svojoj  autentičnoj priči. Tvoj život je jedan i neponovljiv – činjenica je zbog koje te pozivam da si daš priliku, istražiš ga maksimalno i pokažeš svijetu pravu sebe!

Jesi li spremna posvetiti se sebi?

Odjednom si svjesna velikog nezadovoljstva unutar sebe i pitaš se zašto je ono prisutno? Učinila si sve najbolje kako si znala i u svim područjima života dala si najviše od sebe. Unatoč tome, nastala je praznina u tebi, imaš osjećaj kao da “odrađuješ život” i ne vidiš kako dalje! Emocije ne lažu, naše nam misli mogu ponekad uljepšati situaciju, ali emocije će nam pokazati stvarnost kakva je. Aaa, jesi li se posvetila sebi? 

Osnovne značajke programa

 • naučit ćeš kako postaviti zdrave granice u svim izazovnim odnosima
 • otkriti ćeš svoje potencijale i naučit kako ih koristiti kao sredstvo koje će te najbrže dovesti do željene promjene
 • naučit ćeš kako koristiti mogućnost izbora i stvaranja u skladu sa sobom, svojom svrhom i smislom
 • naučit ćeš kako odvojiti vrijeme za sebe i provesti ga kreativno, nadahnjujuće i uzbudljivo
 • naučit ćeš ostvarivati nove, bolje odnose s dragim ljudima, počevši od djece, partnera, kolega, ali i s osobama s kojima te povezuju aktivnosti koje ti pružaju zadovoljstvo
 • dobit ćeš potpunu sliku o svojem životu u aspektima koji su ti važni
 • naučit ćeš kako si dopustiti istaknuti svoju divnu individualnost
 • dobit ćeš podršku i plan postupka ostvarenja svojih velikih snova, želja i kreativnih ciljeva
Lili Putarek Holistički personal life coach
Snaga žene

Kome je program namijenjen

Ovo je program za žene koje su spremne upoznati sebe i promijeniti svoj život nabolje. Program se temelji na pronalasku tvoje snage i odvažnostiŽivot je jedan i neponovljiv – činjenica je koja me potaknula da osmislim ovaj jedinstveni program samo za žene. Stoga te pozivam da si daš priliku, istražiš ga maksimalno i pokažeš svijetu pravu sebe. Više o meni saznaj OVDJE.

Što možeš očekivati?

Individualni pristup

Potpuna posvećenost

Sigurni rezultati

Ostvarenje cilja

Snaga je u tebi

Iskustva žena koje su prošle kroz ovaj program su individualna zbog specifičnosti situacija u kojima su se nalazile. Zajedničko im je što su upoznale sebe, osvijestile su i otključale svoje do sad neotkrivene snage i promijenile svoj život nabolje. Dobile su jedan sasvim novi pogled na budućnost i spoznaju kako se lakše nositi za životnim izazovima.

 

Osnovne karakteristike programa

Individualni pristup

Coaching program “Postani snažna i odvažna” održava se na individualnoj razini(“1 NA 1“). Potpuno se prilagođava tvojem profilu osobnosti i temelji se na holističkom pristupu. Individualni pristup pokazao se kao najbolji za uspjeh u našem zajedničkom cilju i kao najbrži način dolaska do željenih rezultata.

Iskustva polaznica ovog programa

Iskustva žena koje su prošle kroz ovaj program su individualna zbog specifičnosti situacija u kojima su se nalazile.
Zajedničko im je što su postale snažne, osvijestile su i otključale svoje do sad neotkrivene snage i promijenile svoj život nabolje. Dobile su jedan sasvim novi pogled na budućnost za koji prije programa nisu znale da postoji.

U holističkom coaching stilu

Postani snažna i odvažna je program u coaching stilu. Pojedini dijelovi programa zasnivaju se na energetskim tehnikama, koje se temelje na prepoznavanju ograničavajućih uvjerenja i obrazaca ponašanja. Nakon što ih osvijestiš i otpustiš  povezuješ se sa istinskom Snagom u sebi i stvaraš život prema svojoj autentičnoj priči.

Naučit ćeš nove i praktične metode

Ovaj program služi da ti pomogne osvijestiti i izraziti pravu (cjelovitu) sebe, kako bi se mogla lakše nositi sa životnim izazovima. Nove metode koje ćeš naučiti vrlo su praktične i koristit će ti kroz život svaki put kad ti zatreba.

 

Program kojim stvaraš željenu stvarnost

Ovo nije program koji je prilagođen za širi krug ljudi, nego je stvoren za žene koje su se odvažile upoznati sebe i promijeniti svoj život nabolje. Od tebe se očekuje redovit angažman, otvorenost za učenje i primjenu naučenog te redovitost u prisustvovanju u zakazano vrijeme.

Povjerenje, uvažavanje, poštovanje i zaštita privatnosti

Naš je odnos poslovne prirode i temelji se na obostranom povjerenju, uvažavanju i poštovanju. Otvorenost u komunikaciji temelj je da sustavno i detaljno istražimo sve što nam je bitno za naš zajednički cilj. Tvoja privatnost potpuno je zaštićena i sve o čemu razgovaramo tretiram kao poslovnu tajnu.

Trajanje i način održavanja programa

Program traje 6 tjedana u nizu. Sesije se održavaju jednom tjedno u zakazano vrijeme u trajanju do 90 minuta putem platforme Zoom. Dodatni pisani materijal u obliku vježbi, analiza i preporuka dolazit će ti putem e-pošte između termina u skladu s našim dogovorom.

Cijena programa je 450,00 €

Što klijenti kažu o programu "Postani snažna i odvažna""

Pogledaj sve recenzije
Ispuni obrazac

Želiš li saznati više informacija o programu Postani snažna i odvažna? Ispuni obrazac u nastavku i ugovori BESPLATNI uvodni sastanak.

  Pozdrav i vidimo se 😀
  Lili Putarek