Preskoči do glavnog sadržaja

Personal life coach - navika sretnih i uspješnih

Zašto poduzetnici odabiru ovu uslugu?

Naši susreti uvijek ih motiviraju na nove aktivnosti koje pozitivno utječu na njihov osobni i poslovni život. Prije toga neke aktivnosti jednostavno bi odgađali, a uz moju pomoć i detaljne tjedne planove uspješno ih ispunjavaju i prije roka. Osjećaju da su fokusiraniji, rade brže i imaju više vremena za sebe i obitelj, više energije, veseliji su i osjećaju polet i radost. Uživaju u procesu koji ih vodi do cilja, putem nauče raditi smislenije i žive ispunjenije.

 

 

Lili Putarek-Personal life coach

Kome sve pomaže ova usluga?

Najčešći korisnici su vlasnici poduzeća ili ambiciozni pojedinci koji osjećaju da u životu postoji nešto više od standarda uspjeha koji su im od djetinjstva nametnuti. Na našim coaching sesijama nauče se služiti snažnim alatima koji ih čine samostalnijima i svjesnijima u svakom trenutku.  Njihovi ciljevi zahtijevaju dulji rok za realizaciju i zbog toga se odlučuju za ugovaranje poslovne suradnje na više mjeseci ili čak godina, ovisno o kompleksnosti cilja ili ciljeva.

Lili Putarek Personal life coach

Naučiti ćeš raditi smislenije i živjeti ispunjenije.

Kroz suradnju tvoj posao ćemo prilagoditi tvojem životu, umjesto život poslu.

Zašto je naša suradnja uspješna?

Istraživanja pokazuju da je ostvarivanje ciljeva uz Personal life coacha učinkovita kombinacija u kojoj zahvaljujući tjednim sesijama koje se održavaju tijekom duljeg razdoblja produktivnost raste za čak 88 %. Fokus, posvećenost, ustrajnost, motivacija s vremenom gube na snazi a ishod toga je što prioritetni ciljevi prestanu biti nakon nekog vremena važni. Stoga je stručna pomoć, detaljni tjedni planovi i ostale strategije usluge Personal life coach – navika uspješnih!

Lili Putarek- Invista Coaching

Koje su vrijednosti naše suradnje?

Najbolja su potvrda jedinstvenosti i uspješnosti suradnje zadovoljni klijenti. Našu suradnju smatraju neprocjenjivom jer im pomaže da sigurnije odlučuju, šire razmišljaju, brže provode ideje u planove, planove u ciljeve, a ciljeve u ostvarene ciljeve (ili vlastite uspjehe). Ažurniji su, posvećeniji, temeljitiji i osjećaju kako motivacija, kreativnost i znatiželja postupno postaju njihova stalna pokretačka energija. Personal life coach najbolja im je investicija jer ujedno ulažu u svoj rast i razvoj.

Lili Putarek Personal life coach

Primjer iz prakse!

Klijentica s kojom sam radila na dugoročnim ciljevima poslovne prirode imala je zanimljiv i dojmljiv put. Njezin cilj bio je pronaći načine na na koje može zarađivati i samostalno živjeti od najma stambenih prostora. Tada nije bila zaposlena i imala je samo jedan stan za najam kao početni kapital. Izašla je i iz braka i počela graditi svoj osobni i poslovni put. Naša suradnja je trajala dvije godine i ona je pronašla sebe. Prošla je put od strahom zakočene osobe ovisne o bivšem suprugu do samostalne poslovne žene koja živi od svojeg rada. Upornost i ustrajnost otvorile su joj nove vidike koje prije nije mogla ni zamisliti.

Invista coaching Personal life coach
Lili Putarek Holistički personal life coach
Certificirani life coach

Holističke metode i alati.

Kroz jedinstvene coaching alate pomažem ti ostvariti tvoje najveće ciljeve, kako bi živjela zadovoljno i ispunjeno.

Kroz Mindfulness ti pomažem izgraditi stabilan temelj za snažan fokus, miran umemocionalnu stabilnost.

Kroz energetske modele iscjeljivanja pomažem ti istražiti i otpustiti unutarnje prepreke u važnim životnim područjima.

Saznaj više o meni

Što klijenti kažu o coachingu

Pogledaj sve recenzije
Ispuni obrazac

Želiš li saznati više informacija o usluzi Personal life coach ispuni obrazac u nastavku.

    Zajedno stvaramo tvoje uspješne osobne i poslovne priče!
    Veselim se tvojem javljanju! 😀
    Lili Putarek