Preskoči do glavnog sadržaja

Personal life coach - navika sretnih i uspješnih.

Što je usluga Personal life coach

Jedinstvena usluga Personal life coach kreirana je za poduzetnike i one koji to namjeravaju postati. Uključuje coaching za poduzetnike, financijski coaching, Mindfulness trening, life coaching, trening za javni nastup, uslugu energetskog tretmana, uslugu profesionalne motivacijske podrške, osobnu pratnju i coaching podršku tijekom poslovnih seminara, konferencija, radionica. Uključuje individualni pristup i rad 1 na 1 koji se odvija na tjednoj bazi osobno ili online. Znaš li da tvoje poslovanje može rasti do razine do koje odlučiš da ćeš sama rasti? 

 

Lili Putarek-Personal life coach

Kako ti pomaže Personal life coach

Uz uslugu Personal life coach svoje ćeš poslovanje svjesno i smisleno pokrenuti u smjeru koji tebe najviše ispunjava. Znaš li da kroz svoje poslovanje možeš mijenjati svijet na bolje i biti dio veće svrhe? Odlučno slijediti želje svoje duše i tako doprinositi svijetu? Cijelim putem uživati u dubokom osjećaju ispunjenja? Možeš sve to i puno više, jer svatko od nas ima jedinstveni talent koji ga može doslovce dovesti na vrh svijeta. Ljudi se obično boje slijediti svoju strast, jure kroz život za tko zna čime dokazujući se tko zna kome, gubeći tako vrijeme, energiju i volju općenito za životom. 

 

Lili Putarek Personal life coach

Naučiti ćeš raditi smislenije i živjeti ispunjenije.

Kroz suradnju tvoj posao ćemo prilagoditi tvojem životu, umjesto tvoj život poslu.

Zašto ugovoriti uslugu Personal life coach

Želiš li svoje poslovanje učiniti smislenijim i ispunjenijim? Zakoračiti u pravcu sreće i uspjeha? Istraživanja pokazuju da je ostvarivanje ciljeva uz osobnog coacha učinkovita kombinacija. Zahvaljujući tjednim sesijama koje se održavaju tijekom duljeg razdoblja produktivnost raste za čak 88 %. Međusobnom sinergijom, primjenom konkretnih coaching alata i energetskih tehnika te individualnim pristupom koji je u potpunosti prilagođen tebi, postižemo zadivljujuće rezultate koji tvoje poslovanje dovode na jedan novi konkretni nivo.

Lili Putarek- Invista Coaching

Što uključuje usluga Personal life coach

Usluga Personal life coach jedinstveni je spoj coaching i Mindfulness alata i energetskih tehnika. Kroz holistički pristup spoznati ćeš svoje osobne vrijednosti i svoje poslovanje uskladiti prema njima. Osvještavat ćeš svoje prepreke i pronaći ćemo najkraći put za njihovo otklanjanje. Definirati ćemo tvoje jake i razvojne strane. Izraditi ćemo plan za tvoj osobni i poslovni rast. Dobiti ćeš potreban vjetar u leđa da maksimiziraš svoje potencijale. Kroz individualni pristup prilagođen samo tebi naučit ćeš svoje poslovanje voditi učinkovito, smisleno i ispunjavajuće. 

 

Lili Putarek Personal life coach

Primjer iz prakse

S poduzetnicom surađujem tri godine, angažirala me na period od 5 godina. Njezini su ciljevi značajni i svjesna je koliko joj naša suradnja pomaže. Prvotna ideja njezinog poslovanja obuhvačala je edukacije. Nakon nekoliko uzastopnih coaching sesija ubrzo je uvidjela kako to više nije njezina istinska priča. Zatim je osvijestila  kako kroz drugu djelatnost može biti veći doprinos svijetu i postepeno je cijelo poslovanje usmjerila prema novom cilju. Njezin put prema uspjehu usklađen je sa željama njezine duše, a svaki osobni rast usmjeri u poslovni rast. Poduzetnica je sretna i ispunjena što stvara svoju istinsku priču.

Invista coaching Personal life coach
Lili Putarek Holistički personal life coach
Certificirani life coach

Holističke metode i alati.

Kroz jedinstvene coaching alate pomažem ti ostvariti tvoje najveće ciljeve, kako bi živjela zadovoljno i ispunjeno.

Kroz Mindfulness trening pomažem ti izgraditi stabilan temelj za snažan fokus, miran umemocionalnu stabilnost.

Kroz energetske modele iscjeljivanja pomažem ti istražiti i otpustiti unutarnje prepreke u važnim životnim područjima.

Saznaj više o meni

Što klijenti kažu o coachingu

Pogledaj sve recenzije
Ispuni obrazac

Želiš li saznati više informacija o usluzi Personal life coach ispuni obrazac u nastavku.

    Zajedno stvaramo tvoje uspješne osobne i poslovne priče!
    Veselim se tvojem javljanju! 😀
    Lili Putarek