Preskoči do glavnog sadržaja

Dora Meliš Dodigović
vlasnica Smoqueene obrta za izradu rokotvorina

Krenula sam k Lili najviše radi ne baš bajne financijske situacije, međutim kroz rad s njom osim poslovnog prosperiteta dobila sam puno više. U jako kratkom roku počela sam se osjećati slobodnije, razigranije i opuštenije. Osjećam kako su blokade i traume nestale, te preporučujem svakome da je posjeti. Dok mnogi daju ribu, Lili će vas naučiti pecati, a to je neprocjenjiv alat koji nosite sa sobom zauvjek.

Marijana Š.

Zahvalna sam Lili što mi je pomogla da razriješim i otpustim traume koje su mi prouzročile anksioznost i panične napade. Lili mi je pomogla da promjenim ograničavajuća uvjerenja i obrasce ponašanja koje sam imala prema sebi, ljudima koje volim, životu i financijama. Kroz našu suradnju naučila sam učinkovite alate koji mi pomažu da svjesnije prolazim kroz životne situacije.

Zahvalna sam Stvoritelju što mi je postalo Lili.

 

Darinka Sobočanec
Poduzetnica

Lili ima nevjerojatnu sposobnost dubokog povezivanja s osobom ispred sebe. Kroz nježno vodstvo i podršku usmjerila me prema zidu moje blokade i pomogla mi je da ju uspješno prevladam.

Pomogla mi je i da spoznam snagu svojih pretkinja i iscijelim sve bolne dijelove u sebi koji su nastali kad nisam znala da sam dio tog prekrasnog stabla koje se tisućama godina razvijalo i raslo.

Lili je velikog srca i bogatog znanja. Hvala ti Lili na pomoći i što smo zajedno na putu mojeg osobnog rasta.

Ako i ti želiš svoje bivanje na planeti Zemlji učiniti boljim,  javi joj se bez ustručavanja.

 

Nikola

Gledano unazad par godina, moja financijska situacija je jako kontrolirala moj život te mi je to oduzimalo puno energije.
Tražeći rješenje, našao sam program “Aktiviraj financijski rast” kod gđe. Lili koja mi je u kratkom roku svojim metodama uspjela uvelike pomoći oko mojih financija i upravljanja istim.
Svakako preporučujem svakome tko ima osjećaj da ga njegove financije guše i da mu kontroliraju život.

Barbara Vardić
vlasnica obrta za privatne poduke Learn&Joy

Mindfulness prakticiram više od 6 mjeseci i od početka primjećujem benefite u svim područjima života. Presretna sam što je nestala težina i nepotrebna vezanost za ljude i situacije. Po prvi puta prodisala sam punim plućima i zagrlila život u potpunosti! Preporučujem vam Mindfulness od srca!

Nataša Petrovečki

Izvrsno iskustvo, ogromna pomoć, vrlo jasna i razumljiva suradnja. U roku od par dana dogodili su se ogromni pomaci i prilike za ugodniji sretniji i zadovoljniji život. Svaka preporuka za g. Lili na svakom području života i veliko hvala ?

Nikolina Makovec
vlasnica Relax salona za uljepšavanje tijela i lica

Lili mi je pomogla da preskočim veliku prepreku, koja me tištila godinama ali i da nađem uzroke koji su me kočili. Savjetovanjem mi je pomogla da prihvatim sebe i da ljude oko sebe gledam na drugačiji način. Preporuka svima koji imaju potisnute probleme ili ih koče i stvaraju teret u svakodnevnom životu. Hvala Lili! ❤️

Jadranka Koški

Predivnoj osobi Lili javila sam se s ciljem osobnog rasta. Već pri prvom dolasku oduševila me jasnoća i drugačiji pogled na život koji prije naših susreta nisam imala. To me navelo da se doista posvetim svojem cilju, te se naša suradnja nastavlja i dalje.

Svima Vama koji želite promijeniti sebe tako da prvo iscijelite svoj unutarnji svijet, poboljšate odnose, naučite voljeti sebe preporučujem dragu, toplu osobu koja je tu samo za NAS, našu dragu Lili. “Zašto se pokušavati uklopiti ako si rođen da se istakneš”

Suzana Kolarić
Vl. Aromaterapija & Hipnoterapija

Topla preporuka svakome kome je potrebno osnaživanje i opuštanje na svim razinama. Svojim nenametljivim stavom, ugodnom energijom i stručnošću Lili vas vodi prema cilju.

Gordana Hohnjec

Svojim znanjem i iskustvom te maksimalnom posvećenosti klijentu gđa. Putarek prenijela je sve što je meni bilo potrebno na vrlo razumljiv način. Pomogla mi je da osvijestim uzrok mojih problema i da se maknem od vjerovanja s kojima sam se vrtjela u krug godinama. Naučila me prihvaćanju, razumijevanju odnosa i osnažila da kreiram drugačiji život. Sada promatram ljude i situacije oko sebe nekim novim pogledom, s lakoćom da sve savladam jer znam da uvijek i za sve postoji rješenje i s nekom novom životnom silom u sebi. Preporuka svima koji žele riješiti probleme koji su potisnuti godinama, koji predstavljaju za nas teret, koji nas koče, a istovremeno kroz tretman žele razvijati sebe i naučiti živjeti na jednostavniji i sretniji način. Veliko hvala Lili!

Dina Jančić

Zahvalna sam Svemiru što me uputio do gđe. Lili Putarek. Svaki naš susret bio je pun pitanja i odgovora, traganja i suza, istraživanja i “kopanja”. Ali, nakon toga uvijek se javio osjećaj olakšanja, razumijevanja i jedne divne svjetlosti. Za sve koji se nađu na svom životnom putu kad ne znaju kako i kuda dalje, topla i iskrena preporuka za gđu. Lili Putarek.

Barbara Vardić
Vlasnica obrta Learn&Joy

Otkad sam započela proces coachinga, primjećujem promjene na svim područjima svojeg života. Osobito na poslovnom području i u odnosu prema sebi. Ono najljepše što sam dobila jest lakoća postavljanja ciljeva i obavljanja svakodnevnih aktivnosti koje me vode prema njima.

Uz stručno vodstvo drage Lili podigla sam svijest o svojim sposobnostima i potencijalima te svoj rad, ali i svoj život, dovela do razine o kojoj sam na početku mogla samo sanjati.

Živjeti lakoću, svjesnost i radost na svim područjima života neprocjenjiva je vrijednost. Zato svima koji žele postići ravnotežu između poslovnog i privatnog života te postati svjesni svojih potencijala preporučujem da se odvaže na putovanje koje donosi coaching.

Hvala ti od srca, draga moja Lili!

Valentina Kaurić

Blagoslov je raditi s Lili. Javila sam joj se s određenim problemom – novcem i u tri tjedna odjednom sam privukla novac koji nikad u životu nisam imala. Osjetila sam lakoću, povjerenje u sebe i svoje mogućnosti i spoznala da put do određene promjene ne mora biti težak i dugotrajan. Preporuka svima.

Biserka Huđek

Draga Lili, uz Vas sam naučila da rastemo kad radimo na sebi, a u tome ste mi nemjerljivo pomogli. Na putu spoznaje, uočavanja i suočavanja koji je započeo prije godinu i pol zajedno smo svjedočile pozitivnim promjenama koje su postupno ulazile u moj život.

Draga Lili, uz Vaš unutarnji mir, podršku i zajedništvo na tretmanima kad mi je ono bilo krajnje potrebno moj je život postupno prožimao balans, mir, ljubav i opraštanje. Nije bilo lako i zahtijevalo je dosta truda i vremena.

Hvala puno na dosadašnjim začudnim putovanjima s vjerom u daljnja otkrivanja malih i velikih životnih radosti.

Petra Kolak Đinđić
Vlasnica Beauty centra Čarolija

Problematičnih situacija, fizičkih, emocionalnih ili duhovnih stanja i/ili osoba ili odnosa u životu kojih ste svjesni, a ne znate ih prevladati, pogotovo onih kojih niste svjesni, a kočili su vas, mučili i razbolijevali godinama, uz Lilinu pomoć, tretmane i savjetovanja možete se osloboditi.

Veselim se tvojem javljanju i od srca ti želim svako dobro!
Vidimo se ?

Lili Putarek