Preskoči do glavnog sadržaja
Lili Putarek Holistički personal life coach

Moja životna svrha

Ljubav i strast prema ovom poslu javila se ubrzo nakon što sam kroz osobne transformacije osvijestila koliko mi posjedujemo neistraženih potencijala koji nas kad ih istražimo oslobode i učine uspješnim. Putem osobnih transformacija krenula sam prije deset godina i to mi je pomoglo da osvijestim smisao svojeg života i svoju životnu svrhu.

Zašto Invista Coaching

Kako rastemo i razvijamo se, polako se penjemo stepenicama svojega života i doista dosežemo nove vidike – ja sam ih nazvala vidicima slobode – i upravo je ta snažna poveznica iznjedrila ime Invista. Invista Coaching rezultat je svega toga i sinonim za stalan rast i razvoj.

Stvaramo novi svijet

Život sam posvetila učenju i istraživanju načina kako poboljšati živote ljudima. Naša razmišljanja i načini izbora formiraju kolektivnu svijest, koja se mijenja ovisno o tome kako čovječanstvo napreduje. Stoga smatram da je svaki svjestan pojedinac važna karika u stvaranju novog svijeta – svijeta mogućnosti, podrške, ljubavi, istinskog znanja i vrijednosti.

Kako ti mogu pomoći

Certificirani sam Life Coach, Mindfulness coach i energetski terapeut.

Kroz jedinstvene coaching programe pomažem ti da ostvariš svoje najveće osobne i poslovne ciljeve što će utjecati da živiš zadovoljno i ispunjeno.

Kroz Mindfulness pomažem ti da izgradiš stabilan temelj za snažan fokus, miran um, emocionalnu stabilnost i ostale znanstveno dokazane rezultate.

Kroz energetske modele iscjeljivanja pomažem ti istražiti i otpustiti sve ono što ti je kočnica u raznim aspektima života.

Potvrde moje stručnosti

Cjeloživotno obrazovanje i usavršavanje postavila sam kao važan cilj u skladu s mojom misijom. Neprestano unapređujem svoja znanja, kompetencije i profesionalno djelujem kao svjestan pojedinac.

Još ponešto o meni…

Zaljubljenica sam u život i knjige, prirodu i aktivnosti poput šetnje, vožnje bicikla i planinarenja. Unazad 3 godine zaljubila sam se u mačke. Nakon što sam udomila svoju prvu mačku Yodu, ubrzo se pojavilo malo čupavo klupko kojemu nisam mogla odoljeti i dobilo je ime Spring. Yoda i Spring veliki su učitelji u mojem životu.

Sloboda je izbor

Činjenica je da je život kratak, ali isto tako znaj da ga ne moraš živjeti na težak i kompliciran način – uvijek postoji izbor. Možeš biti slobodna i zadovoljna, a i dalje raditi ono u čemu uživaš i što te ispunjava. Nemoj zaboraviti da u bilo kojem periodu života možeš stvoriti osobni i poslovni život baš po svojoj mjeri, a uz moju stručnu pomoć i podršku možeš početi već sada.

Veselim se tvojem javljanju i od srca ti želim svako dobro!
Vidimo se 😀

Lili Putarek

Lili Putarek- Invista Coaching